B2B Retail & Horeca Vakmensen kijken met een specifieke blik

B2B Retail & Horeca

Het belang van B2B E-commerce neemt ieder jaar toe voor de B2B retail & horeca sectoren. Steeds meer professionele eindgebruikers oriënteren zich namelijk online. Daarnaast verandert het dealerlandschap: er is sprake van schaalvergroting en lokale aanwezigheid wordt steeds minder relevant. Het internet is immers de nieuwe markt geworden. Hoe gaat u als B2B retail of horeca bedrijf om met deze trends? Hoe zorgt u voor de juiste online positionering, met een B2B e-commerce model dat past bij uw ambities? Gelukkig hebben de B2B specialisten van Jelba jarenlange ervaring met het creëren van digitale groei. Bijvoorbeeld voor onze klant Beekwilder. Wij kennen de markt! Onze digitale aanpak op maat heeft dan ook direct effect voor al onze B2B klanten.

Online Marketing in de B2B Retail & Horeca

Een goede B2B webshop of website is cruciaal voor een B2B retail of horeca bedrijf. Daar houdt het echter niet op. Om bezoekers (en conversies) aan te trekken zijn wervelende online campagnes nodig, inclusief paid ads en een social mediastrategie. Wat dacht u bijvoorbeeld van een samenwerking met een B2B Influencer? Deze vorm van online marketing is helemaal van nu. Ditzelfde geldt voor het schrijven van kwalitatieve content. U bent immers de expert binnen uw vakgebied en dat moet getoond worden op uw website! Een online marketingafdeling regelt al deze zaken en meer voor u. Zodat u altijd voorop blijft lopen in de markt ten opzichte van uw concurrenten.

Online marketing in andere B2B sectoren

Ook binnen andere branches zorgt Jelba voor digitale groei. Bekijk onze online marketing aanpak in de logistiek en transport, vind interessante informatie over online marketing in de proces- en maakindustrie of ontdek wat de kansen zijn qua online marketing in de bouw en installatie.

Bent u actief binnen een andere sector en benieuwd wat online marketing voor u kan betekenen? Neem gerust contact op!