Groei Jelba
Jelba

Digitale groeistrategie

Meer omzet realiseren door de inzet van internet. Ervoor zorgen dat uw producten gekocht worden op het moment dat een potentiele klant hier behoefte aan heeft. Ongeacht of u als fabrikant via dealers verkoopt, of als importeur actief bent.

Niet op ad-hoc basis, maar dankzij een weloverwogen keuze die gebaseerd is op nu en op de toekomst. Dit doen wij door samen met u de juiste online positionering te formuleren in combinatie met een krachtige digitale groeistrategie. En vervolgens ook vooral; DOEN!  Wij zorgen dat het gaat werken.  Zo realiseren wij  elke dag meer omzet via de digitale kanalen voor onze klanten.

Herkent u zich in het Jelba klant profiel dan komen wij graag met u in contact. Het uitwerken van de online positionering en de  digitale groeistrategie maken wij voor onze eigen rekening en risico.

Nieuwsgierig naar de digitale kansen voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. 

Bekijk hier een selectie van onze klanten waar wij dagelijks succes realiseren. Ook op dit moment!

Wat een onzin. Betalen voor een digitale strategie. Dit is gewoon de basis bij Jelba om te kijken of wij bij elkaar passen. Bel gerust eens met Arwen voor meer informatie op 06-20 02 53 45.

KOM IN CONTACT