Aan het woord "Met onze producten lopen wij voorop en online met Jelba nu ook"
Huib Slijkhuis Directeur

Brigade Electronics is een internationaal opererend bedrijf opgericht in 1976 in het Verenigd Koninkrijk. Vandaag de dag is Brigade Electronics marktleider waar het gaat om voertuig veiligheid. Veiligheid is een belangrijk speerpunt, zowel bij onroad voertuigen als bij offroad machines. Brigade Electronics beschikt dan ook over een uitgebreid assortiment van hoogwaardige en betrouwbare veiligheidsproducten voor deze bedrijfsvoertuigen en rijdend materieel. Deze geweldige B2B producten mogen wij als Jelba aandacht geven op het internet. Met als doel om er voor te zorgen dat er nog meer producten van Brigade Electronics op vrachtwagens, heftrucks, shovels en ga zo maar worden geïnstalleerd. Dit betekent dus nog meer veiligheid. Wij zijn als Jelba trots dat wij een bijdrage mogen leveren aan het online succes van dit geweldige bedrijf.


Stap 1: Digitale groeistrategie

Brigade wil leads ontvangen van de eindgebruiker en de oplossingen van de systemen duidelijk online in beeld brengen. De expertise van Jelba is ingeschakeld om als B2B online marketingafdeling van Brigade met behulp van B2B leadgeneratie dit doel te verwezenlijken. Om online successen te scoren wordt er een gericht pakket aan marketingtechnieken ingezet. Denk hierbij aan B2B social media, B2B content marketing en B2B SEA. Met onze campagnes spelen we altijd in op de huidige trends. Zo geven we steeds opnieuw een boost aan de online resultaten van Brigade. We werken hierin nauw samen met de marketing collega’s uit Engeland.


Stap 2: Uitvoering

Iedere dag zetten de B2B experts van Jelba zich in voor de digitale groei van Brigade. Doordat er nu een eenduidige B2B online marketing aanpak is vastgesteld zorgen wij ervoor dat Brigade structureel onder de aandacht komt. Zowel organisch, met behulp van B2B SEO, als betaald, met behulp van B2B SEA. Daarnaast zijn indrukwekkende display uitingen door goed design van belang in deze samenwerking. Dit allemaal met als doel: het creëren van een structurele stroom aan leads. Samen zetten we elke dag weer stappen naar meer succes!

Resultaten om trots op te zijn

Sterke stijging in het verkeer
Meer zichtbaarheid
Meer aanvragen