Aan het woord ''Onze Jelba collega's helpen ons met het vergroten van onze online zichtbaarheid. Dit levert ons nieuwe klanten, nieuw personeel en een sterkere merknaam op.''
Jorg Blankers Directeur Operations

Plaatbewerking is een vak apart. Veel bedrijven besteden dit uit. Zij kunnen daarvoor bij Dumaco terecht. Dumaco is specialist in plaatbewerking in de metaalindustrie en de grootste in de Benelux. Alle benodigde bewerkingen kunnen allemaal bij Dumaco worden uitbesteed: van buislasersnijden tot vouwen en van koperbewerking tot poedercoaten. Met zeven locaties en tientallen machines voorziet Dumaco in alle behoeften op het gebied van plaatbewerking. Jelba is de B2B Online Marketingafdeling van Dumaco en helpt dit mooie bedrijf om verder te groeien met marketingcampagnes, strakke webdesigns en pakkende teksten. In dit artikel leest u hier meer over!


Stap 1: Digitale groeistrategie

Dumaco biedt hun klanten de mogelijkheid om hun productie met betrekking tot plaatwerk uit te besteden. Dumaco bestaat uit zeven vestigingen met ieder hun eigen expertise. De verschillende locaties werken echter als team samen en dat moest ook online tot uiting komen. De digitale strategie is dus niet alleen op het uitdragen van de expertises van de Dumaco vestigingen, maar ook op het creëren van eenheid onder de merknaam. Een strategie die in het teken staat van employer branding, B2B hoogwaardige content, een sterke aanwezigheid op social media en data driven marketing worden hierbij essentieel geacht. Jelba en Dumaco werken op de lange termijn aan een hoge online zichtbaarheid, een sterke merknaam en bovenal meer business in plaatbewerking. Het is immers onze taak om de juiste potentiële klanten bij Dumaco aan tafel te krijgen. Online is B2B leadgeneratie daarbij het fundament.


Stap 2: Technologie

Wij zetten een breed scala aan technologie in om de juiste boodschap op het juiste moment te geven. Dit varieert van liquid content tot specifieke remarketingcampagnes gekoppeld aan de juiste landingspagina. Wij werken met hoogwaardige leadtools en analyse software om maximale business te generen via diverse digitale kanalen.


Stap 3: Uitvoering

Op dagelijkse basis zijn wij actief om alle digitale kanalen van Dumaco te optimaliseren. Het grote spelersveld op het gebied van plaatbewerking en het brede scala aan procesbewerkingen die Dumaco uitvoert, zoals lasersnijden, lassen en zetten, maken een dagelijkse optimalisatie van website en social media door diverse B2B experts noodzakelijk. Relevante content zichtbaar maken voor potentiële kopers en direct en duidelijk kenbaar maken wat Dumaco kan betekenen voor haar klanten verhoogt de online leadgeneratie.

Resultaten om trots op te zijn

Optimaliseren van alle B2B online kanalen
Dumaco onder de aandacht brengen bij de juiste B2B klant
Meer nieuwe klanten
Dit wil ik ook. Kom in contact