De missie van HALTER CNC Automation is verspanende bedrijven te helpen winstgevender te worden. Dit doen zij specifiek voor het beladen en de productie van series van 10 tot 1.000 stuks. De HALTER LoadAssistant® biedt hiervoor een standaard en laagdrempelige oplossing. De HALTER LoadAssistant® wordt inmiddels met succes ingezet door bedrijven in Europa, Verenigde Staten en Azië. In samenwerking met Jelba zorgen wij dat wereldwijd interesse wordt gewekt bij de eindgebruiker en rollen wij een actief internationaal dealer programma uit.

STRUCTURELE INTERNATIONALE GROEI DOOR DEALERS TE HELPEN VERKOPEN MIDDELS EEN EFFECTIEF OMZET MARKETING PROGRAMMA

  • Stap 1: Digitale groeistrategie
  • Stap 2: Technologie
  • Stap 3: Executie
Halter CNC Automation & Jelba

Stap 1: Digitale groeistrategie

De Halter LoadAssistant® behoort tot de kapitaal intensieve goederen. Wij kiezen daarom voor een B2B leadgeneratie model, waarbij het doel is dat wij actief internationaal aanvragen realiseren voor deze toonaangevende robots voor CNC machines. Met een geavanceerd dealer marketing services programma is het mogelijk dat wij over de gehele wereld dealers ondersteunen om meer robots te verkopen. Halter CNC Automation neemt de verantwoordelijkheid als fabrikant voor het actief digitaal ondersteunen van haar dealers. Een echt partnership.

Halter CNC Automation & Jelba

Stap 2: Technologie

Wij werken met geavanceerde software om effectief en efficiënt internationaal aanvragen te realiseren voor de dealers. De complexiteit qua technologie zit in de hoeveelheid tooling en het internationale karakter. Het snel analyseren en optimaliseren van de diverse digitale kanalen om leads te identificeren per land en per dealer is complex. Dit vereist dat wij op dagelijkse basis de technologie bijsturen en indien gewenst upgraden. Over de gehele wereld maken wij digitaal connectie met dealers om deze te voorzien van rapportages en de juiste informatie.

Halter CNC Automation & Jelba

Stap 3: Uitvoering

Dagelijks zijn onze mensen in contact met dealers, verkopers van dealers en eindgebruikers om Halter CNC Automation internationaal op de kaart te zetten. Een complete B2B omzet marketing afdeling staat in dienst van Halter CNC Automation en heeft maar 1 doel; meer traffic, conversies en omzet genereren via alle digitale kanalen. Wij communiceren ook niet vanuit Jelba, maar vanuit Halter CNC Automation. Dit geldt zowel voor telefonisch en e-mail contact. Wij zijn Halter CNC Automation en meer robots verkopen is onze missie. Wij maken een digitaal succes van Halter CNC Automation door een maximale dagelijkse uitvoering.

spela

"DE MENSEN ACHTER JELBA KENNEN DE METAAL BEWERKENDE INDUSTRIE EN BEGRIJPEN DE NIEUWE WERELD VOOR B2B BUSINESS VIA INTERNET", SPELA ZALOKAR, CO-FOUNDER HALTER CNC AUTOMATION

Denkt u nu ook? Ik wil ook het succes van Halter CNC Automation. Neem dan contact met ons op.

KOM IN CONTACT