Aan het woord "De mensen van Jelba zijn mijn collega's en snappen de logistieke markt. Wij hebben één gezamelijk doel en zijn beide expert op ons gebied. Door de inzet van Jelba ben ik inmiddels marktleider met industriële aanhangers. Geweldig!"
Jaap van der Vlies Directeur

Met meer dan 25 jaar ervaring in de interne transport en logistieke markt, is Jaap van der Vlies dagelijks bezig met het zoeken naar de meest vindingrijke toepassingen om geld en/of tijd te besparen op logistieke kosten. De juiste industriële aanhanger kan een antwoord zijn op deze vragen, maar dan moet deze wel volledig aansluiten op de specifieke transport wensen. Ongeacht of de klant vliegtuig onderdelen, betonnen palen of doosjes aardbeien vervoert. In maximaal 9 stappen stellen klanten zelf de perfecte industriële aanhanger samen op IndustrieleAanhangers.nl

Update: 15 juli 2020 

IndustrieleAanhangers.nl is vanaf de start (5 jaar geleden) klant bij Jelba. De afgelopen 5 jaar zijn wij dagelijks bezig geweest om vanuit het niets dit platform succesvol te maken. Vandaag de dag is IndustrieleAanhangers.nl marktleider in Nederland. Directeur Jaap van der Vlies en zijn B2B Online Marketingafdeling van Jelba zijn terecht een winnend team. Lees hier het verhaal van Jaap over onze samenwerking. Een geweldige prestatie waar wij trots op zijn! Ook marktleider willen worden met een B2B leadgeneratie website. De Jelba B2B Experts staan ook voor u klaar.


Stap 1: Digitale groeistrategie

Het meest bijzondere van dit product is het modulaire karakter. Wij hebben alle opties teruggebracht tot 9 heldere stappen die een potentiële klant kan doorlopen om zijn eigen industriële aanhanger samen te stellen. Deze vorm van online offerte tooling geeft een professionele inkoper direct inzicht in alle mogelijkheden. Deze online offerte module kunnen wij via white label uitrollen onder business partners om op deze manier eveneens gericht leads uit de markt te halen. De inkoper heeft het gevoel van maatwerk en wij standaardiseren dit aan de achterkant.


Stap 2: Technologie

Wij hebben hier gekozen voor een online offerte module om zeer gericht via een heldere content strategie landingspagina’s te ontwikkelen. Hierdoor komt de inkoper direct op de juiste industriële aanhanger terecht. Het direct contact leggen via Chat, WhatsApp, e-mail en de diverse conversie buttons creëert een laagdrempelige manier om potentiële kopers te identificeren en snel op te volgen om tot zaken te komen.


Stap 3: Uitvoering

Gezien de grote vraag naar dit specifieke product en tegelijkertijd de versnipperde concurrentie zijn wij binnen Jelba dagelijks bezig om op het juiste moment onder de aandacht te komen bij de juiste inkopers van industriële aanhangers. De complexiteit zit vooral in een effectieve uitrol van de contentstrategie. Er zijn namelijk vele definities van vele type aanhangers. Het optimaliseren van deze aanpak, de intensivering met de partners, het bedienen van de Chat en natuurlijk het beste product in de markt maakt dat IndustrieleAanhangers.nl een succesverhaal is via internet. Bekijk hier de B2B Online Marketingafdeling van Jelba.

400% groei in aantal organische bezoekers
elke dag meerdere offerte aanvragen
meer dan 60% omzetgroei per jaar uit online