Met meer dan 25 jaar ervaring in de interne transport en logistieke markt, is Jaap van der Vlies dagelijks bezig met het zoeken naar de meest vindingrijke toepassingen om geld en/of tijd te besparen op logistieke kosten. De juiste industriële aanhanger kan een antwoord zijn op deze vragen, maar dan moet deze wel volledig aansluiten op de specifieke transport wensen. Ongeacht of de klant vliegtuig onderdelen, betonnen palen of doosjes aardbeien vervoert. In maximaal 9 stappen stellen klanten zelf de perfecte aanhanger samen. Wilt u meer weten hoe de directeur van IndustrieleAanhangers.nl de samenwerking met Jelba ervaart? Lees dan hier het hele verhaal.

GERICHT AANVRAGEN UIT DE MARKT HALEN OP HET MOMENT DAT KOPERS OP ZOEK ZIJN NAAR EEN INDUSTRIËLE AANHANGER OP MAAT

  • Stap 1: Digitale groeistrategie
  • Stap 2: Technologie
  • Stap 3: Executie
IndustrieleAanhangers.nl & Jelba

STAP 1: DIGITALE GROEISTRATEGIE

Het meest bijzondere van dit product is het modulaire karakter. Wij hebben alle opties teruggebracht tot 9 heldere stappen die een potentiële klant kan doorlopen om zijn eigen industriële aanhanger samen te stellen. Deze vorm van online offerte tooling geeft een professionele inkoper direct inzicht in alle mogelijkheden. Deze online offerte module kunnen wij via white label uitrollen onder business partners om op deze manier eveneens gericht leads uit de markt te halen. De inkoper heeft het gevoel van maatwerk en wij standaardiseren dit aan de achterkant.

IndustrieleAanhangers.nl & Jelba

STAP 2: TECHNOLOGIE

Wij hebben hier gekozen voor een online offerte module om zeer gericht via een heldere content strategie landingspagina’s te ontwikkelen. Hierdoor komt de inkoper direct op de juiste industriële aanhanger terecht. Het direct contact leggen via Chat, WhatsApp, e-mail en de diverse conversie buttons creëert een laagdrempelige manier om potentiële kopers te identificeren en snel op te volgen om tot zaken te komen.

IndustrieleAanhangers.nl & Jelba

STAP 3: UITVOERING

Gezien de grote vraag naar dit specifieke product en tegelijkertijd de versnipperde concurrentie zijn wij binnen Jelba dagelijks bezig om op het juiste moment onder de aandacht te komen bij de juiste inkopers van industriële aanhangers. De complexiteit zit vooral in een effectieve uitrol van de contentstrategie. Er zijn namelijk vele definities van vele type aanhangers. Het optimaliseren van deze aanpak, de intensivering met de partners, het bedienen van de Chat en natuurlijk het beste product in de markt maakt dat IndustrieleAanhangers.nl een succesverhaal is via internet. Klik hier om te zien wat wij nog meer doen in dagelijkse uitvoering.

Jaap Industrieleaanhangers

"DE MENSEN BIJ JELBA ZIJN MIJN COLLEGA'S. WIJ HEBBEN 1 GEZAMENLIJK DOEL EN ZIJN BEIDEN EXPERT OP ONS GEBIED", JAAP VAN DER VLIES - DIRECTEUR

Heeft u ook een product en bent u actief in een B2B omgeving? Wellicht kunnen wij dan ook uw business via het web versnellen. Wij horen graag van u.

KOM IN CONTACT