Aan het woord “De experts bij Jelba weten alles van online en B2B-leadgeneratie. Ze hebben kennis van de industrie en verdiepen zich dagelijks in onze producten. Met als doel meer verkoop door online acties”
Marcel Wijnstekers Directeur

Maincor is nieuw in Nederland. Het is voor de installateur het beste alternatief als je dagelijks met de beste materialen wilt werken en effectief met je tijd om wil gaan. Dit familiebedrijf uit Duitsland is met eigen ontwikkeling en fabrieken, de toonaangevende fabrikant voor de installatiewereld. Het unieke press-systeem van Maincor staat bekend om haar kwaliteit en de snelheid waarmee een installateur de fittingen kan persen. Met als voordeel dat deze Duitse kwaliteit ook nog eens de beste deal is voor elke installateur. De combinatie van kwaliteit, scherpe prijs en de directe levering uit eigen voorraad in Nederland maakt dat Maincor een begrip is voor elke installateur. SALO is in Nederland de officiële distributeur in samenwerking met Eplucon (importeur) en Jelba (internet, marketingpartner). Benieuwd naar de route van het digitale succes? Lees hieronder onze aanpak in 3 stappen. Bekijk hier het platform van Maincor.nl.


Stap 1: Digitale groeistrategie

Maincor kiest bewust voor een multi-channel strategie om rechtstreeks te verkopen aan installateurs en via haar gekozen partners. Kenmerkend voor de online positionering van Maincor is om de installateurs snel en gericht op de juiste producten te laten landen. Hierbij hanteren wij een content gedreven aanpak die uitgaat van het voordeel voor de gebruiker.


Stap 2: Technologie

Maincor werkt met een high end B2B P.I.M. systeem om de informatie gericht en slim te ontsluiten naar haar partners en de eigen webshop. Daarnaast werken wij bij Jelba met geavanceerde tooling om dagelijkse resultaten te boeken. Door de inzet van deze B2B technologie maakt Maincor het verschil op product niveau en via de digitale kanalen.


Stap 3: Uitvoering

Op dagelijkse basis zijn wij actief om alle digitale kanalen te maximaliseren van Maincor en haar partners. Alle producten die Maincor in Nederland verkoopt worden door de experts van Jelba uit naam van Maincor elke dag onder de aandacht gebracht van bestaande en potentiële kopers. Wij doen het maximale in de uitvoering om Maincor optimaal te laten profiteren van de digitale kansen.

Resultaten om trots op te zijn

Meer merkbekendheid door online vindbaarheid
56% meer organische groei
Meer bestellingen van installateurs
Dit wil ik ook, kom in contact