Maincor is nieuw in Nederland. Het is voor de installateur het beste alternatief als je dagelijks met de beste materialen wilt werken en effectief met je tijd om wil gaan. Dit familiebedrijf uit Duitsland is met eigen ontwikkeling en fabrieken, de toonaangevende fabrikant voor de installatiewereld. Het unieke press-systeem van Maincor staat bekend om haar kwaliteit en de snelheid waarmee een installateur de fittingen kan persen. Met als voordeel dat deze Duitse kwaliteit ook nog eens de beste deal is voor elke installateur. De combinatie van kwaliteit, scherpe prijs en de directe levering uit eigen voorraad in Nederland maakt dat Maincor een begrip is voor elke installateur. SALO is in Nederland de officiële distributeur in samenwerking met Eplucon (importeur) en Jelba (internet, marketingpartner). Benieuwd naar de route van het digitale succes? Lees hieronder onze aanpak in 3 stappen. Bekijk hier het platform van Maincor.nl.

 

90% van de B2B inkopers en dus ook installateurs bestellen steeds vaker via het internet de producten. Maincor.nl speelt hierop in door een effectieve eigen webshop te exploiteren en een krachtig B2B P.I.M. systeem om ook direct partners aan te sluiten.

  • Stap 1: Digitale groeistrategie
  • Stap 2: Technologie
  • Stap 3: Executie
Maincor

STAP 1: DIGITALE GROEISTRATEGIE

Maincor kiest bewust voor een multi-channel strategie om rechtstreeks te verkopen aan installateurs en via haar gekozen partners. Kenmerkend voor de online positionering van Maincor is om de installateurs snel en gericht op de juiste producten te laten landen. Hierbij hanteren wij een content gedreven aanpak die uitgaat van het voordeel voor de gebruiker.

Maincor

STAP 2: TECHNOLOGIE

Maincor werkt met een high end B2B P.I.M. systeem om de informatie gericht en slim te ontsluiten naar haar partners en de eigen webshop. Daarnaast werken wij bij Jelba met geavanceerde tooling om dagelijkse resultaten te boeken. Door de inzet van deze B2B technologie maakt Maincor het verschil op product niveau en via de digitale kanalen.

Maincor

STAP 3: UITVOERING

Op dagelijkse basis zijn wij actief om alle digitale kanalen te maximaliseren van Maincor en haar partners. Alle producten die Maincor in Nederland verkoopt worden door de experts van Jelba uit naam van Maincor elke dag onder de aandacht gebracht van bestaande en potentiële kopers. Wij doen het maximale in de uitvoering om Maincor optimaal te laten profiteren van de digitale kansen.

Marcel

"Jelba voelt zich Maincor en ze acteren ook echt als onze collega's! Zij zijn volledig gespecialiseerd in B2B en begrijpen als geen ander hoe internet en de markt werkt", Marcel Wijnstekers, namens Maincor en SALO

Heeft u ook een product en bent u actief in een B2B omgeving? Wellicht kunnen wij dan ook uw business via het internet versnellen. Wij horen graag van u.

KOM IN CONTACT