Aan het woord “Als ondernemer wil ik mij bezig houden met mijn klanten. De collega's bij Jelba ontzorgen ons compleet op het gebied van B2B online. Ze begrijpen de B2B en kunnen zich ook goed verplaatsen in onze doelgroepen. Samen zijn we een goed team."
Pieter-Jan Lukas Directeur

MicFil Filters is een modulair ultrafijn filtersysteem wat voor olie en brandstof. De filters zorgen voor een halvering van olieverbruik en wisseltijd, vermindert slijtage aan kleppen, cilinders en zuigers en minimaliseert hierdoor het risico op defecten. Het systeem wordt veel toegepast in de binnenvaart, scheepvaart, visserij, zeevaart en in baggerschepen. Maar ook in andere industrieën is deze filter een uitkomst. Op het MicFil platform is het middels een configuratie en duidelijke opbouw extreem makkelijk voor en potentiële klant om een passende oplossing vinden. Micfilfilters.nl is onderdeel van Monitrax. Monitrax is ervan overtuigd dat er in en rond de bestaande dieselmotoren nog genoeg maatregelen genomen kunnen worden om deze te verduurzamen. Onze bedrijfsactiviteiten omvatten een breed palet aan oplossingen op het gebied van monitoring, filtratie, emissies en deze oplossingen worden meestal geïmplementeerd in de markten Marine, Offshore en Industrie.


Stap 1: Digitale groeistrategie

MicFilfilters.nl kiest bewust voor een digitale strategie om direct de gebruikers te voorzien van de noodzakelijke informatie. Via een B2B leadgeneratie aanpak voor de filters via een B2B leadgeneratie platform. Het laten groeien van het relevante website bezoek door een uitgebreide content en SEA strategie is een belangrijk doel. We brengen de oplossingen en producten in het vizier op het moment dat de professionele koper hiernaar op zoek is. Vervolgens kan de klant via configuratie binnen enkele momenten een maatwerk productadvies ontvangen. Makkelijk voor hen en makkelijk voor de opvolging door de experts bij Micfilfilters.nl.


Stap 2: Technologie

De opensource technologie die is toegepast is compleet op maat gemaakt voor MicfilFilters. Het design maar ook de toegepaste technologie is een maatwerk samenstelling die zorgt voor een snelle en gebruiksvriendelijke website voor leadgeneratie. Content speelt de hoofdrol voor het aantrekken van relevant bezoek. Contact staat in de site centraal als conversie. Op een vriendelijke manier wordt de potentiële koper verleid om contact te leggen of een aanvraag te doen. Configuratie is een beproefde manier om mensen op hun eigen manier hun product te laten selecteren. Omdat we te maken hebben met kapitaalgoederen die ook vergezeld moeten gaan met persoonlijk advies en expertise door de experts bij onze klant MicFilfilters.nl is er gekozen voor een leadgeneratiemodel en geen shop. Whatsapp is binnen de scheepvaart een veel gebruikt communicatiekanaal en heeft om die reden dan ook een integratie gekregen in de site.


Stap 3: Uitvoering

Op dagelijkse basis zijn wij actief om alle digitale kanalen te maximaliseren van dit platform. De experts van Jelba van de B2B online marketingafdeling voeren actief campagne om aanvragen en transacties te realiseren voor onze klant. In het overzicht hiernaast ziet u een opsomming van deze activiteiten. Wij gaan voor het resultaat en onze klant gelukkig ook. Wij doen. Digitaal verandert iedere markt en ieder verdienmodel. In de altijd mobiele scheepvaart en schipper is online oriëntatie een uitkomst om vanaf iedere plek en op ieder moment zaken te kunnen doen.

Resultaten om trots op te zijn

Meer merkbekendheid door toename organische groei
Transparant over prijzen en advies
Meer aanvragen en transacties
Dit wil ik ook. Kom in contact