Aan het woord "De jarenlange ervaring van Jelba in de industrie en het feit dat zij expert zijn in B2B leaddgeneratie en e-commerce maakt dat zij succesvol zijn. Fijn om mee samen te werken."
Peter A. Van ’t Sant CEO

NDS-Seals is gespecialiseerd in het ontwikkelen en wereldwijd produceren van succesvolle producten in rubber, siliconen en kunststof. Door de hoge mate van expertise binnen de onderneming is NDS-Seals met recht de partner voor de meest ingenieuze afdichtingen binnen de diverse takken van de industrie. Jelba is de partner voor NDS-Seals om de professionele koper via internet de beste afdichting voor zijn specifieke situatie te laten vinden. Lees hieronder onze aanpak in 3 stappen. Bekijk hier het platform van NDS-Seals.


Stap 1: Digitale groeistrategie

NDS-Seals overtuigt in de digitale communicatie via haar specifieke expertise. Het betreft hier geen standaard catalogusproduct, maar een essentieel onderdeel van een productieproces. De juiste afdichting bij de juiste toepassing, het kiezen van het juiste materiaal et cetera.  Allemaal aspecten die cruciaal zijn en wij via de digitale strategie op het juiste moment onder de aandacht brengen bij de juiste B2B kopers. De inzet van een hoogwaardige content gedreven strategie speelt hier een sleutelrol. Jelba en NDS-Seals werken voor de lange termijn samen om te zorgen dat zij niet alleen de koploper blijft met haar producten, maar ook op het gebied van digitaal. Wij zien het als onze taak om te zorgen dat de experts van NDS-Seals op het juiste moment aan tafel zitten bij de potentiële klant. B2B Leadgeneratie is hierbij het basisfundament van de digitale groeistrategie.


Stap 2: Technologie

Wij zetten een breed scala aan technologie in om de juiste boodschap op het juiste moment te geven. Dit varieert van liquid content modules tot aan specifieke remarketing campagnes gekoppeld aan de juiste landingspagina. Wij werken met hoogwaardige leadtooling en analyse software om maximaal business te generen via diverse digitale kanalen.


Stap 3: Uitvoering

Op dagelijkse basis zijn wij actief om alle digitale kanalen te maximaliseren van NDS-Seals. Het rijke en veelzijdige aanbod van toepassingen in de diverse materialen en voor de diverse industrieën vraagt een dagelijkse en wekelijkse optimalisatie van diverse B2B experts. Het snel voorzien van antwoorden op complexe vraagstukken bij potentiële kopers maakt het mogelijk dat wij een hoge scoringskans realiseren bij conversies. In de dagelijkse uitvoering runnen wij alle digitale kanalen om NDS-Seals online tot een succes te maken.

Resultaten om trots op te zijn

Kwalitatieve groei in het website verkeer
Gevonden worden op de specifieke business termen
Kwalitatieve leads via de website
Dit wil ik ook, kom in contact