Aan het woord "Dankzij de B2B experts van Jelba is ons online bereik gegroeid. Het zijn echte specialisten!"
Peter Bruggeman Manager

Röwac is al ruim 60 jaar expert op het gebied van lassen. Het bedrijf heeft dan ook een ruim assortiment aan lasbenodigdheden: van MIG/MAG lasapparaten tot elektrodelassen en van lastoortsen tot lasdraad. Röwac is zelfs de enige lasfabrikant die hun producten nog in Nederland ontwikkelen en produceren. De lasspecialisten van Röwac voorzien hun klanten van passend advies. De B2B experts van Jelba zorgen op hun beurt voor digitale groei.


Stap 1: Digitale groeistrategie

Jelba is de B2B online marketingafdeling van Röwac. Onze B2B experts ondersteunen het bedrijf op het gebied van o.a. B2B online marketing, content en social. Hiervoor is allereerste natuurlijk een uitgebreide analyse gedaan om te kijken waar de meeste kansen liggen. Zo is Duitsland is een belangrijke focusmarkt voor Röwac. Dat komt terug in onze digitale strategie. Door middel van campagnes, gericht op de Duitse markt, bereiken we deze interessante doelgroep. Met data driven marketing weten we precies wie we moeten targetten. Immers: meten is weten, zeker ook online.


Stap 2: Technologie

Speciaal voor Röwac hebben wij een gloednieuwe B2B website gebouwd. Hierbij hebben onze experts uiteraard rekening gehouden met functionaliteit, design en vindbaarheid in Google. De webshop is een belangrijk onderdeel van de website. Eindklanten kunnen hier direct de artikelen kopen, van TIG lasapparaten tot lastoortsen. Eenvoudig, overzichtelijk en helemaal van deze tijd. De website bestaat ook uit een Duitse taalversie. Hierdoor kan Röwac nòg beter de Duitse markt bedienen.


Stap 3: Uitvoering

Iedere dag zetten de B2B experts van Jelba zich in voor digitale groei. Door social posts wordt de naamsbekendheid van Röwac vergroot. Door SEO-proof artikelen vergroten we het organisch bereik. En door gerichte campagnes weten we de juiste doelgroep naar de website te leiden. Onze developers zorgen er bovendien voor dat de B2B webshop tot in de puntjes werkt. Zo werken we samen toe naar nog meer online groei!

Resultaten om trots op te zijn

Sterke stijging in het verkeer
Meer aanvragen
Toename nieuwe klanten, toename omzet
Open chat
U wilt meer B2B Online omzet?
Stuur een Appje en onze B2B Expert Bart neemt contact met u op. Zo makkelijk werkt het.