SI’BON is het startpunt voor inkopers van tastbare reclame objecten. Als u zich op de markt van reclameproductie oriënteert, stuit u op een bonte verzameling van bedrijven die uiteenlopende specialismen en ambities hebben. Zoekt u een bedrijf dat de productie van uw tastbare reclame-objecten gaat verzorgen, dan bent u bij een Erkend Signbedrijf aan het juiste adres. SI’BON levert business aanvragen uit bij haar leden en geeft hiermee een duidelijk signaal af hoe zij toegevoegde waarde leveren voor hun klanten. Wilt u meer weten hoe de directeur van SI’BON de samenwerking met Jelba ervaart? Lees dan hier het hele verhaal.

MET EEN TOONAANGEVEND LEAD PROGRAMMA EN DIENSTVERLENING ZIJN WIJ HET STARTPUNT VOOR PROFESSIONELE INKOPERS VAN TASTBARE RECLAME-OBJECTEN

  • Stap 1: Digitale groeistrategie
  • Stap 2: Technologie
  • Stap 3: Executie
SI'BON & Jelba

Stap 1: Digitale groeistrategie

In een tijd waar alles transparant wordt is het van belang voor een collectief om duidelijk toegevoegde waarde te leveren voor haar klanten. De insteek van de digitale groei strategie is nog het beste te vergelijken met Funda en de relatie tot de NVM. SI’BON is de Funda van de binnen- en buitenreclame geworden. Via een sterk online kennis en lead platform creëren zij bekendheid voor de volledige branche en realiseren zij offerte aanvragen voor haar klanten.

SI'BON & Jelba

Stap 2: Technologie

Wij hebben hier maximaal gebruik gemaakt van alle mogelijkheden binnen WordPress. Alle pagina’s zijn custom development met een specifieke inlog voor klanten om direct de status te managen. Wij hebben er voor gezorgd dat inkopers direct hun interesse kunnen uiten of contact kunnen maken door gebruiksvriendelijke conversie buttons in te richten. Op klant niveau hebben wij rapportage aangemaakt om de het succes te delen. Daarnaast gebruiken wij diverse tooling voor klant identificatie gedurende het zoekproces om actief potentiële klanten in het vizier te krijgen.

SI'BON & Jelba

Stap 3: Uitvoering

Bij SI’BON draait het om maximale zichtbaarheid van de toegevoegde waarde. Het onder de aandacht brengen van alle mogelijkheden rondom binnen- en buitenreclame is een belangrijk speerpunt. Beeld speelt hierbij vanzelfsprekend een prominente rol. Social media en een hoogwaardige content strategie maken dat SI’BON het nummer 1 oriëntatie platform is in haar markt. In de dagelijkse uitvoering runnen wij alle digitale kanalen om SI'BON tot een succes te maken.

Ron van Rijssel & Jelba

"DE SAMENWERKING MET JELBA GEEFT ONS SNELHEID OM ONZE DOELEN TE HALEN. DAGELIJKS HEBBEN WIJ CONTACT EN BOEKEN WIJ RESULTAAT", RON VAN RIJSSEL - DIRECTEUR & OPRICHTER

Ook zin in meer? Omdat u weet dat het kan. Wij zijn nieuwsgierig naar uw persoonlijke drijfveren om meer klanten te binden via internet. Kom in contact.

KOM IN CONTACT