Tricorp is marktleider in moderne werkkleding. De zelf ontwikkelde kleding voor dames en heren is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. De producten voldoen aan alle voorschriften en normen. Binnen Tricorp worden vijf kledinglijnen onderscheiden: Tricorp Casual, Tricorp Workwear, Tricorp Corporate, Tricorp Premium en Tricorp Specials. De gehele collectie is online te vinden en te koop bij een groot aantal geselecteerde dealers in Nederland, België en Duitsland.

MET DE MAXIMALE INZET VAN DIGITALE KANALEN VIA ONZE DEALERS EN EIGEN B2B E-COMMERCE KANAAL KOMEN WIJ GERICHT IN HET VIZIER VAN ONZE (POTENTIELE) KLANT ALS ZIJ OP ZOEK ZIJN NAAR WERKKLEDING.

  • Stap 1: Digitale groeistrategie
  • Stap 2: Technologie
  • Stap 3: Executie
Tricorp & Jelba

Stap 1: Digitale groeistrategie

Kenmerkend voor de werkkleding van Tricorp is het brede assortiment en de wisseling van de collecties. De digitale groeistrategie heeft dan als basis een B2B e-commerce uitgangspunt. Waarbij de samenwerking met dealers voorop staat. De basis van de digitale positionering en strategie is er dan ook op gericht om aanvragen en transacties te creëren voor de dealers van Tricorp. Hierbij hanteren wij een content gedreven aanpak op de eindklant, de professional.

Tricorp & Jelba

Stap 2: Technologie

De complexiteit van de technologie bij Tricorp is hoog. Zowel de koppeling vanuit de B2B shop richting een product information management (P.I.M.) en een geavanceerde dealer backend zijn 2 aspecten hiervan. Daarnaast ontsluiten wij direct aanvragen vanuit de voorkant van de webmodule richting dealers. Gezien de snelle opmars van B2B e-commerce werken wij met een breed scala aan software plug-ins om maximaal business te generen via diverse digitale kanalen.

Tricorp & Jelba

Stap 3: Uitvoering

Dagelijks zijn wij actief bezig uit naam van Tricorp om alle digitale kanalen te maximaliseren van Tricorp en haar dealers. Het brede en diepe assortiment van werkkleding geeft ons ontzettend veel kansen om gericht en in samenwerking met partners aanvragen en transacties te realiseren. In de dagelijkse uitvoering runnen wij alle digitale kanalen om Tricorp tot een succes te maken.

joop dekker

“JELBA IS EEN DIGITAAL EXPERT IN B2B EN BEGRIJPT DE DYNAMIEK TUSSEN FABRIKANT EN DEALERS IN DEZE VERANDERENDE WERELD”, JOOST DEKKER – COMMERCIEEL DIRECTEUR

Bent u ook een fabrikant, importeur of groothandel en wilt u profiteren van de digitale kansen. Geef ons een belletje of stuur een e-mail en wij komen graag met u in contact.

KOM IN CONTACT