Online groeien in België Meer online business uit de Belgische markt?

Meer online business uit de Belgische markt?

Wilt u de Belgische markt gaan veroveren met uw B2B website of webshop? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Met een uitgebreid netwerk in België en onze online specialisten maken wij het verschil. Het is een ander land en dankzij onze jarenlange ervaring weten wij wat de beste online aanpak is voor deze markt. Verschillende klanten gingen u al voor en veroverden de Vlaamse markt. Wij maken uw Belgische online ambities waar!

Uw eigen Belgische B2B Online marketingafdeling

Werkt u met Jelba samen, dan heeft u een Belgische B2B online marketingafdeling. U heeft elke week en elke maand uw eigen online marketeers, content editors, Front-End developers, SEO, SEA specialisten et cetera voor u aan het werk om maximaal te profiteren van de digitale kansen in België. Onze B2B internet experts weten wanneer ze uw product onder de aandacht moeten brengen bij uw potentiële B2B kopers in België.

Online potentie in België

Jaar op jaar stijgen de online verkopen in België. Professionals gebruiken steeds meer het internet om zich te oriënteren bij de aanschaf van profesionele verbruiksgoederen of kapitaalgoederen. Wilt u weten of uw producten geschikt zijn voor de Belgische markt? Vraag vandaag nog een kennismaking aan. Wij gaan dan samen met u kijken of uw product ook online geschikt is om te verkopen in België.