Online groeien in Duitsland Meer online business uit de Duitse markt?

Meer online business uit de Duitse markt?

Wilt u de Duitse markt gaan veroveren met uw B2B website of webshop? Of via de grote e-commerce platformen van Duitsland zoals Amazon, eBay en Kaufland uw producten verkopen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze online specialisten maken het verschil en helpen u bij de online aanpak. Zij hebben jarenlange ervaring en weten als geen ander hoe u de Duitse markt moet veroveren. Duitsers vinden een website in hun moedertaal erg belangrijk, maar dan moet ook de tone of voice passen bij hun cultuur. Met ons uitgebreide netwerk zorgen we ervoor dat u over de juiste communicatiemiddelen beschikt. Wij maken uw Duitse online ambities waar!

Uw eigen Duitse B2B Online marketingafdeling

Werkt u met Jelba samen, dan heeft u een Duitse B2B online marketingafdeling. U heeft elke week en elke maand uw eigen online marketeers, content editors, Front-End developers, SEO, SEA specialisten et cetera voor u aan het werk om maximaal te profiteren van de digitale kansen in Duitsland. Onze B2B internet experts weten wanneer ze uw product onder de aandacht moeten brengen bij uw potentiële B2B kopers in Duitsland.

Online potentie in Duitsland

Jaar op jaar stijgen de online verkopen in Duitsland. Professionals gebruiken steeds meer het internet om zich te oriënteren bij de aanschaf van profesionele verbruiksgoederen of kapitaalgoederen. Wilt u weten of uw producten geschikt zijn voor de Duitse markt? Vraag vandaag nog een kennismaking aan. Wij gaan dan samen met u kijken of uw product ook online geschikt is om te verkopen in Duitsland.