Over Jelba

Jelba

missie

Wij creëren omzet voor B2B bedrijven door de bouw, implementatie en de executie van digitale verkoopkanalen. Instappen is tegen een laag risico. Wij durven ons af te laten rekenen op het resultaat.

ons dna

Wij doen. Digitaal verandert iedere markt en ieder verdienmodel. Wij zijn rupsen en het zit in ons instinct om mee te veranderen. Wij zijn gulzig naar business voor onze klanten.

ambitie

Onze klanten zijn onze ambassadeurs en wij zijn trots om hun collega’s te zijn. Wij kiezen voor elkaar en wij brengen elkaar commercieel succes.

strategie

Neerzetten van zelfsturende digitale B2B topteams. De meest hoogwaardige kennis en technologie en inzichten beschikbaar maken tegen een laag risico.

U weet dat er online kansen voor uw bedrijf zijn, u weet dat 98% van de professionele inkopers online zoekt.

U wilt meer omzet uit nieuwe-  en bestaande klanten door online acties.  Als specialist in B2B leadgeneratie en B2B e-commerce binnen de bouw, industrie, transport en logistiek weten wij als geen ander dat het opzetten en up-to-date houden van een website of webshop een enorme uitdaging is. Wij formuleren een digitale groeistrategie, bouwen de website en gaan het vervolgens runnen door effectieve online marketing.

Alle B2B internet experts bij Jelba fungeren als de online marketingafdeling voor de klant. Wij zijn collega’s. Zo acteren wij ook. Wilt u maximaal profiteren van de digitale kansen in B2B en instappen tegen een laag risico? Dan is Jelba uw partner.

U krijgt uw eigen online marketingafdeling voor minder dan de prijs van 1 FTE. Wij rekenen af op resultaat = meer omzet.

Wij DOEN!