Arwen Obermeyer

Director | Founder

B2B bedrijven en de manier waarop zij marketing en sales bedrijven is meer in ontwikkeling dan ooit. Wanneer onze klanten bij ons een proces instappen van digitalisatie, ervaar ik bij allen dezelfde uitdagingen en successen, de mogelijkheden en de extreme evolutie die het bedrijf doormaakt. Mijn vele jaren ervaring in de Industrie, Bouw, Installatie, Logistiek en Agro-techniek helpen om mij goed te kunnen verplaatsen in de case en het best passende online concept te bedenken voor de klant, technisch succesvol uit te voeren en in de dagelijkse praktijk te implementeren bij de mooiste B2B bedrijven van de Benelux.

Psst! Lijkt dit je nu ook leuk. We zoeken nog collega’s? Check onze vacatures.

030 - 227 14 23 arwen@jelba.com

Jelba rups sinds de oprichting

Vind alles interessant...te veel...

Ben gek op koken

Creatieve overactieve nerd

Certificaten & expertises

Integraties | Koppelingen

Magento

Wordpress-Woo Commerce

PIM Systemen

Online Strategie en Concept

Digitale strategie maakt onderdeel uit van uw B2B online marketingafdeling

95-98% van de B2B inkopers oriënteert zich via internet. Dus moet u daar zichtbaar zijn. Wij formuleren samen met u een digitale strategie en online positionering, zodat uw producten opvallen en gekocht worden.

Analyse maakt onderdeel uit van uw B2B online marketingafdeling

Elke dag krijgt u te maken met webverkeer. Waar komen ze vandaan? Waar klikken ze op? Uit welke campagne komen de bezoekers? Data analyse geeft u inzicht om dagelijks pagina’s beter te maken en de conversies te verhogen.

B2B E-commerce maakt deel uit van uw B2B online marketingafdeling

Het doel is helder. Meer online transacties in uw B2B webshop. De diverse disciplines om dit met succes te realiseren maken allemaal onderdeel uit van uw B2B online marketingafdeling.