Jeroen den Otter

Senior B2B Paid & Data Marketeer

Ik ben Jeroen, een leergierige en enthousiaste professional met een specialisatie in online advertising. Mijn passie voor online advertising stroomt voort uit mijn opleiding Commerciële Economie en mijn afstudeerstage die hierop gericht was. Daarnaast heb ik ook 2,5 jaar bij Google gewerkt in Portugal waar ik alle fijne kneepjes van het vak geleerd heb. Ik vind het leuk om up to date te zijn binnen mijn vakgebied en luister podcasts over de nieuwste ontwikkelingen binnen PPC. Ik ga daarom graag aan de slag met je om winstgevende Ads campagnes op te stellen om jouw bedrijfsdoelen te verzilveren.

Psst! Lijkt dit je nu ook leuk? We zoeken nog collega’s. Check onze vacatures.

030 - 227 14 23 jeroen.den.otter@jelba.com

Jelba rups sinds april 2022

Bezoekt graag kunst/foto musea

Speelt graag een potje pool

Fan van Portugese stranden

Certificaten & expertises

B2B Expert

Google Ads Search

Google Ads Shopping

SEA maakt onderdeel uit van uw B2B online marketingafdeling

Het is een vak apart om Adwords (Google Ads)-campagnes met maximaal rendement te laten draaien. Onze B2B experts draaien non-stop aan de knoppen. Wij gaan niet voor het volume, maar voor het rendement.

Data Driven Marketing maakt onderdeel uit van uw B2B online marketingafdeling

Door het toenemende aantal applicaties en tools die informatie geven over gebruikersgedrag, zijn marketingactiviteiten beter te organiseren. Al deze verzamelde data vormt de basis voor uw nieuwe marketingacties.

Analyse maakt onderdeel uit van uw B2B online marketingafdeling

Elke dag krijgt u te maken met webverkeer. Waar komen ze vandaan? Waar klikken ze op? Uit welke campagne komen de bezoekers? Data analyse geeft u inzicht om dagelijks pagina’s beter te maken en de conversies te verhogen.