Roenie Willems van Beveren

B2B Video Expert

Iedereen kan zien hoe belangrijk videocontent is tegenwoordig, voor zowel externe als interne communicatie. Mijn doel is om op het gebied van video maatwerk te leveren voor onze klanten. Dit wil ik doen door goed te luisteren naar de wensen en mee te denken over oplossingen. Daarbij zal ik al mijn energie en creativiteit gebruiken om zo video’s te produceren die hun boodschap op een professionele maar vooral ook leuke manier vertellen.

Psst! Lijkt dit je nu ook leuk. We zoeken nog collega’s? Check onze vacatures.

030 - 227 14 23 roenie@jelba.com

Jelba rups sinds januari 2021

Heeft 2 katten

Wordt zen van metalmuziek

Spreekt 5 talen

Certificaten & expertises

B2B Expert

B2B Videoproductie

Scripts

Video bewerking

B2B Videoproductie maakt onderdeel uit van uw B2B online marketingafdeling

Exclusief voor Jelba-klanten bieden wij B2B videoproductie aan. Van productvideo’s en producttrainingen tot expertvideo’s, gebruikerscases, bedrijfsvideo’s, wervingsvideo’s en InStream ads.

B2B Content Marketing maakt onderdeel uit van uw B2B online marketingafdeling

Waarom is jullie product nu interessant voor potentiële kopers? B2B Content marketing speelt hierin een belangrijke rol. Wij schrijven dit, optimaliseren het en zorgen dat het gevonden wordt door uw potentiële klanten.

B2B Video Marketing maakt onderdeel uit van uw B2B online marketingafdeling.

Leest u zelf nog de gebruiksaanwijzing of kijkt u ook liever het filmpje op YouTube? Wij zetten video marketing in om gericht en authentiek de commerciële boodschap van de producten van onze klanten te tonen.