Tom Teunissen

Interaction Designer

Mijn passie voor design, trends en ontwikkelingen wordt bij Jelba voortdurend aangewakkerd door de allersterkste online oplossingen te bedenken en te ontwerpen. Als B2B Interaction Designer sta ik daarom nooit stil en is er altijd een nieuwe uitdaging die ik met beide handen aangrijp. Met voortdurend groeiende kennis en ervaring garandeer ik bedrijven een spetterend en functioneel design. Kom, we gaan er samen iets moois van maken!

Psst! Lijkt dit je nu ook leuk. We zoeken nog collega’s? Check onze vacatures.

030 - 227 14 23 tom@jelba.com

Jelba rups sinds Augustus 2018

Wordt gelukkig van derdegraads slechte grappen

Is naast ontwerper een scheurende metal gitarist

Is trots op zijn baard

Certificaten & expertises

Sketch Master

Google Ads Display

B2B expert

Webdesign

Campagne design

Corporate identity

UX/UI

Design maakt onderdeel uit van uw B2B online marketingafdeling

Wat is mooi? Wat is lelijk? Belangrijker is de vraag: wat werkt? Web- en interactieve designs maken is een vak apart. Wij zijn trots op wat wij maken, maar kunnen ook aantonen dat onze designs werken.

Conversie optimalisatie maakt onderdeel uit van uw B2B online marketingafdeling

Op mobiel het telefoonicoontje naar linksboven en op de desktop het nummer rechtsboven. Meten, analyseren, optimaliseren. Een kleine aanpassing kan een groot effect hebben.

Online Positionering maakt onderdeel uit van uw B2B online marketingafdeling

Hoe positioneren wij jullie producten en jullie bedrijf online? Met andere woorden: wat is de kern van de organisatie en wat maakt jullie uniek? Voor al onze klanten maken wij gezamenlijk een merkhuis.