Industriële Aanhangers.nl en Jelba gaan samen door

Laatste update 24 januari 2020

IndustriëleAanhangers.nl en B2B Online Specialist, Jelba hebben de samenwerking verlengd met wederom 3 jaar.

IndustriëleAanhangers.nl is gespecialiseerd in het maken en samenstellen van industriële aanhangers in alle soorten en maten. Het bedrijf uit Sliedrecht is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot marktleider. Het werkt met een unieke online aanvraagmodule. Hiermee kan binnen 274 seconden een industriële aanhanger worden samengesteld die past bij de transportwens van de klant. Dit kan variëren van 1 tot 500 ton laadvermogen. De aanhangers worden in de eigen fabriek gemaakt. Dit is een kwaliteitsgarantie van het bedrijf. De offertes worden daarentegen online afgehandeld. IndustriëleAanhangers.nl is dan ook een modern platform dat altijd de blik op de toekomst heeft gericht.

Jelba en IndustrieleAanhangers.nl

Sinds de oprichting in 2015 verzorgt Jelba de volledige bouw en doorontwikkeling van het platform, alsmede het succesvol hiervan maken door de inzet van B2B online marketing. IndustrieleAanhangers.nl is een klant van het eerste uur van Jelba. Jelba oprichters Bart Strijker en Arwen Obermeyer kijken er naar uit om samen voor nog meer resultaat te gaan. “Onze beide bedrijven maken de afgelopen jaren een stevige groei door. Het blijft geweldig om te zien dat een platform als IndustriëleAanhangers.nl een begrip is geworden in de markt en dat ook de klanten van het eerste uur zich nog steeds thuis voelen bij hun online collega’s van Jelba. Daar doen wij het voor.”

In 2015 koos IndustriëleAanhangers.nl oprichter Jaap van der Vlies bewust voor Jelba. “Je moet wel lef hebben om op het resultaat afgerekend te worden. Het gaat om leads en offerte-aanvragen die wij kunnen omzetten naar orders en dus omzet.” Jelba werkt bewust niet met het uurtje-factuurtje principe. In plaats daarvan zet het bedrijf uit Utrecht zich continu in voor zijn klanten door het binnenhalen van leads.

Jelba is een expert op het gebied van B2B Online. Het bedrijf blinkt uit in het creëren van een digitale strategie om haar klanten te laten groeien. Het is daarbij de online marketingafdeling van de klant. Jelba heeft specialisten in huis voor online marketing, content, design en het bouwen van B2B websites. Naast IndustriëleAanhangers.nl heeft Jelba klanten uit diverse sectoren, van de bouw en industrie tot de agrarische sector.

 Volg onze LinkedIn bedrijfspagina en ontvang de B2B updates direct in uw feed.