Jelba winnaar Digital marketingbureaus Emerce 100

Nieuwkomer Jelba hoogste notering in lijst Emerce 100

Elk jaar verschijnt de Emerce 100 met de vermelding van de beste E-business bedrijven in Nederland. In deze jaarlijkse uitgave van Emerce publiceren zij de uitkomsten van beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, die de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche het afgelopen jaar hebben beoordeeld. 

Het onderzoek bestaat uit een vijftal gebieden: Bureaus, E-business services, Media & Advertising, Software en Venture. Het imago-onderzoek is uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction, verrijkt met andere relevante marktdata van Emerce.

Jelba krijgt een 5-sterren notering!

In de categorie Digital Marketingbureaus zijn er slechts 7 bedrijven met de hoogste notering van 5 sterren. Jelba staat als nieuwkomer tussen deze lijst en behoort hiermee tot één van de toonaangevende digital marketingbureaus van Nederland. Een prestatie om trots op te zijn. 

Unieke aanpak Jelba

Jelba zorgt voor meer online omzet bij B2B bedrijven, door het ontwikkelen, implementeren en runnen van digitale verkoopkanalen. Het B2B bedrijf werd in mei 2015 opgericht door Arwen Obermeyer en Bart Strijker en is inmiddels uitgebreid tot 20 medewerkers met een eigen kantoor in Nederland en België.

Jelba is marktleider in de industrie, transport & logistiek en bouw en installatie met haar dienstverlening. Destijds wilden Obermeyer en Strijker af van het uurtje-factuurtje-model en voor klanten vooral de online marketingafdeling van hun bedrijf zijn, die extra omzet genereert door de inzet van online kanalen.

“Deze aanpak heeft zich bewezen en is het succes van onze groei. Een hoge notering in de Emerce 100 is een mooie waardering“, aldus Arwen Obermeyer en Bart Strijker. 

Voor meer informatie over het volledige onderzoek van Emerce 100, klik hier.

Jelba in de emerce 100, 2018

 

Tot slot

Het doel van al onze klanten is om meer omzet te realiseren via het internet. Wij zorgen ervoor dat zij slagen in deze missie.  Bent u een B2B bedrijf dan maken wij graag vrijblijvend uw online kansen inzichtelijk. En geven u een advies waar u nu staat ten opzichte van uw concurrenten. Klik hier om deze scan aan te vragen.

 

Vraag praktijkvoorbeelden aan

 Volg onze LinkedIn bedrijfspagina en ontvang de B2B updates direct in uw feed.