Jelba wint voor 3e keer op rij FD Gazellen award

Laatste update 27 oktober 2021

Jelba staat wederom op de lijst van één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. FD Gazellen Awards! In 2019 en 2020 mocht Jelba ook al de felbegeerde groei award in ontvangst nemen. De prijs wordt jaarlijks door het Financieel Dagblad uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Jelba is de Nr. 1 B2B Online Specialist van Nederland. Wij voelen ons trots om de B2B Online Marketingafdeling voor veel B2B bedrijven in Nederland te zijn.

Jelba winnaar FD Gazelle 2021

Traditioneel is zo traditioneel niet meer

Oprichters Bart Strijker en Arwen Obermeyer zijn blij met deze notering: “Wij horen vaak dat de B2B markt een conservatieve markt is, maar de afgelopen jaren is wel duidelijk geworden dat er ontzettend veel innovatie zit in deze industrieën. De omslag naar digitaal is dan ook al gemaakt en wij leveren hier als bedrijf graag onze bijdrage aan voor verdere online groei. Onze klanten, onze collega’s zoals wij ze wel noemen gaan hier de komende jaren alleen nog maar extra van profiteren.  De digitale versnelling in de B2B is namelijk pas net van start en gaat alleen nog maar sneller. In 2022 zijn wij er dus ook weer bij. De B2B experts van Jelba willen onze klanten online te laten groeien. Het zit in ons DNA”.

Uitslag winnaars op 24 maart 2022

Volgend jaar in maart worden de winnaars definitief bekend gemaakt. Wilt u meer weten of bent u benieuwd naar onze B2B online aanpak? Neem gerust contact op met onze experts!

De FD Gazelle Award

Dit jaar bestaat de lijst met snelst groeiende bedrijven uit 691 FD Gazellen. Dat zijn er ruim 10% minder dan vorig jaar. De FD Gazellen Awards zijn één van de meest prestigieuze ondernemingsprijzen van Nederland. De prijs is uitsluitend op basis van cijfers en is volledig journalistiek onafhankelijk. Wilt u meer weten aan welke financiële criteria voldoen dient te worden klik dan hier.

 Wilt u in de toekomst meer nieuws van Jelba? Volg dan onze LinkedIn bedrijfspagina en ontvang de B2B updates direct in uw feed.