Nominatie Top 250 Groeibedrijven: Jelba groeit, maar onze klanten groeien nog harder!

Laatste update 5 maart 2020

B2B Online Specialist Jelba gaat altijd voor groei. Dit zit in ons DNA. We zijn dan ook trots om te melden dat wij behoren tot de Top 250 Groeibedrijven 2020 van Nederland! Dit is op 4 maart bekendgemaakt tijdens de uitreiking in Rotterdam. De prijs is een initiatief van het Erasmus Centre for Entrepreneurship en wordt jaarlijks toegekend aan de snelst groeiende bedrijven van ons land. Er gelden strikte criteria om in aanmerking te komen voor deze prijs. Zo moeten bedrijven in de afgelopen drie jaar een gemiddelde groei hebben gehad van minimaal 20% in FTE en/of omzet. Het is een bewijs van het succes van de missie en ambitie van Jelba.  

Jelba groeibedrijf

Groei voor onze klanten

Jelba groeit hard, maar onze klanten groeien nog harder. Als de B2B Online Marketingafdeling van onze klanten gaan wij dan ook altijd voor resultaat. Ons team van B2B specialisten zet zich 24/7 in voor onze klanten. Want uurtje-factuurtje? Daar doen wij niet aan. Of het nu gaat om het draaien van een B2B online marketingcampagne, het maken van een nieuw design voor de B2B website / B2B Webshop of het schrijven van een hoeksteenartikel: wij doen het allemaal met evenveel enthousiasme én specialisme. En dat werkt! Onze klanten spreken dan ook van het Jelba effect.

Een groeiende prijzenkast

Groei is ook het codewoord voor Jelba oprichters Bart Strijker en Arwen Obermeyer. “Zo’n prijs is een mooie beloning na jaren keihard werken. Met onze visie laten we niet alleen Jelba groeien, maar vooral ook onze klanten!” Dit is niet de eerste prijs die Jelba heeft binnengesleept en ook niet de laatste. In 2019 stond Jelba ook al op plaats 28 in de landelijke FD Gazellen Award. Ook op andere vlakken laat Jelba van zich horen. Zo is Jelba genomineerd voor de International Influencer Marketing Awards voor een innovatieve online B2B influencer marketingcampagne voor onze klant Allshoes

Oprichters Jelba winnaars 250 groeibedrijven 2020

Jelba: dé B2B Online Specialist

Jelba is dé B2B expert op het gebied van B2B online marketing. Met kantoren in Utrecht, Antwerpen en Berlijn zijn wij de Online Marketingafdeling van onze klanten. Deze klanten bevinden zich in diverse branches: van de bouw en de industrie tot de agrarische sector. Jelba blinkt uit in het creëren van een digitale groeistrategie en zet dit om in concrete resultaten. Wilt u ook gaan voor groei met uw B2B bedrijf? Neem dan contact op met onze experts! 

Voor meer informatie over de 250 groeibedrijven van 2020, klik hier.

 Volg onze LinkedIn bedrijfspagina en ontvang de B2B updates direct in uw feed.