Publicatie Emerce

Multisafepay trots om te melden dat het toonaangevende Jelba kiest voor haar betaalmodule

De traditionele verhouding tussen de fabrikant en de technische groothandel is snel aan het veranderen. De opmars van B2B e-commerce modules met extra verbindingen tussen groothandel en fabrikant neemt toe. Jelba is de speler in dit segment die deze verbindingen middels technologie en uitvoering tot een succes maakt.

Wij zijn dan ook trots om te melden dat Jelba in de uitrol van haar B2B modules kiest voor de online betaalmodule van MultiSafepay. “Door de samenwerking van MultiSafepay met Jelba wordt het mogelijk voor groothandels en producerende bedrijven om mondiale B2B webshops te creëren”, aldus Kelly Pauw, partner manager van MultiSafepay.

MultiSafepay is een aanbieder van de meest voorkomende binnen- en buitenlandse online betaalmethoden, waaronder o.a. iDEAL, Paypal en diverse creditcards. Met slimme e-commerce tools zorgt MultiSafepay voor een naadloze en betrouwbare betaalervaring. Ook wordt het mobiel kanaal volledig ondersteunt met adaptieve betaalpagina’s en divers in-app betaaloplossingen.

Veiligheid en service is een belangrijke overweging.

“Een geregistreerde payment service provider met een actief servicebeleid is voor ons cruciaal. Onze klanten zijn toonaangevende fabrikanten in het B2B-spectrum. Wij willen ons geen zorgen maken over deze belangrijke module in de BtoB shops die wij bouwen en runnen. De keuze is daarom gevallen op MultiSafepay”, aldus Bart Strijker, directeur en oprichter van Jelba.

Jelba laat zich voor 90% variabel afrekenen op het succes van haar dienstverlening. Dit fenomeen is ongekend in een traditionele #uurtje-factuurtje branche. Dit is dan ook de reden dat recent 3 nieuwe toonaangevende fabrikanten zoals ProFit, DormerPramet en Tricorp zich aansluiten bij Jelba. Bij deze klanten wordt op korte termijn ook gewerkt met de MultiSafepay module.

Over Jelba

Jelba maakt een digitale groeistrategie voor en met business to business klanten, met duidelijke doelstellingen waar wij ons op laten afrekenen. We bouwen, implementeren en runnen alle digitale kanalen met een B2B team van omzet marketeers en specialisten. Daarbij opereren wij als 100% collega’s van onze klanten met dezelfde intentie en commitment, want onze business doelen zijn gelijk. Meer informatie over Jelba lees de klantcases op http://jelba.nl/klanten/

Over MultiSafepay

MultiSafepay maakt het betalen voor zowel online als mobiel makkelijk voor de consument. Met onze e-commerce betaaloplossingen en conversieverhogende tools is het eenvoudig om online betalingen te accepteren, beheren en te stimuleren. MultiSafepay zorgt voor een naadloze en betrouwbare betaalervaring met slimme e-commerce. Ons mobiele kanaal wordt volledig ondersteunt met betaalpagina’s in responsive design en diverse in-app betaaloplossingen. Dankzij een compleet aanbod van betaalmethoden voor binnen- en buitenland, een eenvoudige integratie en internationale expertise maken wij het voor de e-commerce branche makkelijk om direct online te verkopen in alle landen.

Dit bericht is geplaatst op Emerce.nl op maandag 6 juni 2016. Klik hier voor het volledige artikel.

Vraag praktijkvoorbeelden aan

 Volg onze LinkedIn bedrijfspagina en ontvang de B2B updates direct in uw feed.