Het succesverhaal van het SI’BON Netwerk

Ron van Rijssel, directeur SI’BON: “Ik zet mijn tijd en expertise in voor onze leden en de B2B online marketing en doorontwikkeling doen wij samen met onze partner Jelba”.

De kracht van SI’BON

Als u zich op de markt van reclameproductie oriënteert dan stuit u op een bonte verzameling van bedrijven die uiteenlopende specialismen en ambities hebben. Zoekt u een signbedrijf dat de productie van uw tastbare reclame-objecten gaat verzorgen, dan bent u bij een Erkend SI”BON Signbedrijf aan het juiste adres. Besteedt uw reclame opdracht dan ook uit aan de professionals van deze erkende signbedrijven.

SI’BON is dé overkoepelende organisatie voor signbedrijven. SI’BON ondersteunt de erkende signbedrijven op vele fronten. Onder meer met informatie over technische ontwikkelingen, trends en innovaties, interne organisatie, kwaliteitszorg en opleidingen. Daarnaast zorgt SI’BON dat via de digitale kanalen de signbedrijven in beeld komen. Het SI’BON-keurmerk staat voor kwaliteit en professionaliteit.

Op zoek naar B2B marketingsupport

“Ik was op zoek naar ondersteuning op het gebied van online marketing en specifiek een expert in B2B marketing. Daarbij wilde ik ook een partij die echt voor de samenwerking staat en zich niet alleen op uurtje-factuurtje laat afrekenen”, aldus Ron van Rijssel. Via een korte zoektocht op het internet las ik een interview van Bart Strijker en zo is het contact ontstaan. Dat is inmiddels ruim 1,5 jaar geleden.

Het is ook echt een samenwerking. Met hoge regelmaat heb ik contact met Bart of andere B2B internet experts binnen Jelba. Zij kennen ons bedrijf en wij werken gezamenlijk aan onze doelen. Dat betekent dus een snelle website met kwalitatieve content, die bezoekers helpt en informeert. Het is prettig om samen even te kunnen sparren. Ook voor vragen kan ik altijd contact opnemen met Jelba. Het antwoord van de mensen bij Jelba is vaak een concrete actie.” Benieuwd naar deze aanpak? Klik hier.

Kwaliteit heeft een positief effect op alle gebieden

Dit heeft ertoe geleid dat wij het afgelopen 1,5 jaar flink gegroeid zijn in web traffic en digitale zichtbaarheid via diverse kanalen. Het effect hiervan is dat onze leden, de erkende signbedrijven beter in beeld komen bij potentiële nieuwe klanten. Bijkomend voordeel voor ons is dat meer nieuwe signbedrijven zich bij ons aanmelden om onderdeel uit te maken van ons netwerk. Kwaliteit en zichtbaarheid loont dus.

Jelba aanbevelen aan collega-ondernemers?

“Ja, dat heb ik ook wel eens gedaan.”

Zou Ron van Rijssel collegnemers aanraden een samenwerking met Jelba aan te gaan? Het antwoord is kort, maar krachtig: “Ja, dat heb ik ook weleens gedaan.”

Jelba over SI’BON

“Wij zijn altijd op zoek naar meer kwalitatieve digitale exposure voor onze klanten. Het zit in ons DNA.” vertelt Bart Strijker. “Wij hebben met Ron door de opzet van Sibon.nl een sterk platform neergezet die toegevoegde waarde heeft op de complete dienstverlening van het SI’BON netwerk”. Het is fantastisch om een bijdrage aan dit succes te mogen leveren. Ik spreek dan ook voor het complete Jelba-team dat de samenwerking erg plezierig is. Ron en onze mensen zijn constant bezig met de vraag ‘Waarom doen wij dit zo? Hoe kan het beter?’. Het zijn leuke en informatieve gesprekken, die inzicht geven in het succes van Sibon.nl en ons voeden voor nieuwe digitale kansen die ontstaan. Uiteindelijk is het leuk om een digitale groeistrategie, online positionering te formuleren. Het gaat om het succes en dat is uiteindelijk gewoon DOEN! Wij doen.

Note: geschikt voor verdere publicatie. Wilt u onze B2B update gebruiken voor uw eigen artikelen of plaatsen op uw eigen website. Geen probleem. Graag wel even een bronvermelding naar Jelba.nl en het betreffende artikel.
Vraag praktijkvoorbeelden aan

 Volg onze LinkedIn bedrijfspagina en ontvang de B2B updates direct in uw feed. 

Arwen Obermeyer

Hallo, ik ben Arwen,
Nieuwsgierig geworden naar onze aanpak? Ik vertel u graag meer!