Welkom in het nieuwe Jelba pand!

Jelba is verhuisd! Na vijf jaar hartje Utrecht, is het Werkspoor in Utrecht onze nieuwe uitvalsbasis geworden. Deze locatie is net zo monumentaal als ‘onze’ oude stadsgevangenis. Bij het Werkspoor werden vroegen namelijk locomotieven gebouwd. Ook is hier veel iconische infrastructuur gemaakt, zoals de Waalbrug bij Nijmegen. Een plek vol bedrijvigheid en innovatie dus. Dé plek voor de B2B Online specialist.

Het spiksplinternieuwe Jelba kantoor is speciaal uitgerust om onze B2B klanten maximaal te kunnen bedienen. Bijvoorbeeld met een gave studio waar we eigen video’s en ander beeldmateriaal kunnen schieten. Het belang van B2B videoproductie neemt namelijk alleen maar toe. In de ruime vergaderzaal zijn onze klanten altijd welkom voor overleg of om op locatie te werken. Wij zijn immers immers de collega’s van onze klanten. Ons nieuwe kantoor is dan ook goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

Jelba oprichters zijn blij met het nieuwe pand. “Dit is de volgende stap voor Jelba. Door als bedrijf te groeien, laten wij ook onze mooie B2B klanten groeien. In dit nieuwe kantoor kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Daar zetten onze B2B specialisten zich iedere dag voor in.”

Benieuwd naar ons nieuwe pand? Kom gerust eens langs! Bent u nog geen klant, maar wel geïnteresseerd in online groei voor uw B2B bedrijf? Wij maken graag kennis.

 Volg onze LinkedIn bedrijfspagina en ontvang de B2B updates direct in uw feed.