Vestigingen

Jelba als B2B Online Specialist onderdeel van de Happy Horizon groep, een geweldige groep 500 digitale talenten in verschillende onderdelen en op steeds meer locaties in het land. Van strategen tot online marketing specialisten en van developers tot copywriters. Als resultaatgerichte denk- en doetank staat Happy Horizon meer dan 1.000 organisaties bij met meetbaar resultaat. Samen. Want in een complexe wereld waar meer en meer disciplines elkaar raken, is samenwerking volgens ons de sleutel. Jelba bedient sinds 2021 haar klanten vanuit twee vestigingen, vanuit Utrecht en Zuid-West Nederland (voorheen Ritho).

Vestiging Zuid-West

Sinds 2021 maakt Ritho Tekstcommunicatie BV uit Zeeland onderdeel uit van Jelba en sinds mei 2022 draagt zij ook de naam Jelba. Voor een prachtige groep bedrijven zijn wij als Online Specialist actief als de Online afdeling voor de klant.

Jelba zuid/west NL
Kalisbuurt 1
4698 CN Oud-Vossemeer
ritho@jelba.nl

Vestiging Utrecht

Jelba in Utrecht is 100% gespecialiseerd in B2B Online Marketing voor haar klanten. Als online marketing collega’s helpen wij onze klanten groeien met behulp van alle kanalen die de Online wereld te bieden heeft.

Jelba Utrecht
Nijverheidsweg 27
3534 AM Utrecht
collega@jelba.nl