Online groeien in Engeland Meer online business uit de Engelse markt?

Meer online business uit de Engelse markt?

Wilt u de Engelse markt gaan veroveren met uw B2B website of webshop. Dan bent u bij ons aan het goede adres. Met onze eigen specialisten maken wij het verschil. De Engelse markt is online zeer competitief. Uw online aanpak dient dan ook niet Nederlands te zijn of voorzien van alleen een Engelse vertaling. Het is een ander land en een andere lokale aanpak om deze markt te veroveren. Het is meer dan de .Nl website omzetten naar een .Co.uk of .Com website. Maar met onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk helpen wij u de beste online aanpak te bepalen voor deze markt. Verschillende klanten gingen u al voor en veroverden de Engelse markt. Wij maken uw Engelse online ambities waar!

Uw eigen Engelse B2B Online marketingafdeling

Werkt u met Jelba samen, dan heeft u een Engelse B2B online marketingafdeling. U heeft elke week en elke maand uw eigen online marketeers, content editors, Front-End developers, SEO, SEA specialisten et cetera voor u aan het werk om maximaal te profiteren van de digitale kansen in Engeland. Onze B2B internet experts weten wanneer ze uw product onder de aandacht moeten brengen bij uw potentiële B2B kopers in Engeland.

Online potentie in Engeland

Jaar op jaar stijgen de online verkopen in Engeland voor B2B. Professionals gebruiken steeds meer het internet om zich te oriënteren bij de aanschaf van profesionele verbruiksgoederen of kapitaalgoederen. Wilt u weten of uw producten geschikt zijn voor de Engelse markt? Vraag vandaag nog een kennismaking aan. Wij gaan dan samen met u kijken of uw product ook online geschikt is om te verkopen in Engeland.