Bouw en installatie Vakmensen kijken met een specifieke blik

Bouw en installatie

De bouw en installatie markt biedt vele kansen voor de aanpak en werkwijze van Jelba. Het gericht aanbieden van producten richting doelgroepen zoals onder andere E en W installateurs, elektriciens, professionals in de bouw, loodgieters, timmermannen, maar ook facilitair en vastgoed management kent een specifieke methodiek. Hoe oriënteert deze doelgroep zich? En wat heeft dit voor effect op uw digitale groeistrategie of online positionering? Lees bijvoorbeeld onze aanpak van SlijpExpert.nl of AllShoes en u ziet hoe zij succes realiseren in deze markt via diverse digitale kanalen.

Online marketing in de bouw en installatie sector

Online marketing gaat verder dan het bouwen van een B2B webshop of website. Online marketing is ook in deze sector erg belangrijk, zeker omdat het een sector is die vaak nog achterloopt in het digitaliseren. Maandelijks worden er zo’n 500.000 zoekopdrachten naar bouwsector-gerelateerde onderwerpen gedaan. Erg belangrijk dus, online marketing in de bouw. Lees het artikel om erachter te komen wat u kunt doen om niet achter te lopen op uw concurrenten.

Online marketing in andere B2B sectoren

Lees meer over de stand van zaken van online marketing in de logistiek en transport, vind interessante informatie over online marketing in de industrie of ontdek wat de kansen zijn qua online marketing in de agrarische sector.

Bent u actief binnen een andere sector en benieuwd wat B2B online marketing voor u kan betekenen? Neem gerust contact op.