Aan het woord “In samenwerking met B2B Online Marketing en E-commerce expert Jelba hebben wij een nieuw merk en verkoopkanaal gerealiseerd voor een specifiek productsegment binnen REW. Met hen hebben we versnelling en richting gegeven aan een lang gekoesterde wens en met succes!”
Jeroen Arentsen Directeur

De beste slijp experts van Nederland vertrouwen al meer dan 30 jaar op SlijpExpert.nl. Niet alleen omdat zij de beste schuur en slijpmiddelen tegen de beste prijs leveren. Maar ook omdat zij de juiste producten leveren om hun werk het beste werk te laten zijn. Als fanatieke voorvechter van slijptijdverkorting, slijpstofvermindering en slijpresultaat verbetering en de verhoging van het slijpplezier luistert SlijpExpert.nl voortdurend naar haar gebruikers om deze doelen te bereiken. Met een breed assortiment van doorslijpschijven, afbraamschijven, fiberschijven, schuurbanden en lamellenschijven in combinatie met de machines voor al deze bewerkingen, is SlijpExpert.nl een one-stop-shop geworden. Bekijk hier het platform SlijpExpert.nl.

Update 22 juli 2020

Jelba is vanaf de start betrokken geweest bij het bedenken van het platform, de bouw en de uitrol en uitvoering van alle B2B online campagnes. Inmiddels zijn wij ruim 4 jaar de SlijpExpert B2B Online Marketingafdeling. Met succes! Inmiddels zijn wij marktleider in Nederland voor SlijpExpert.nl. Een geweldige prestatie waar wij trots op zijn! Ook marktleider willen worden met een B2B webshop? De Jelba B2B Experts staan ook voor u klaar.


Stap 1: Digitale groeistrategie

Uit het totale productportfolio van R.E.W. gereedschappen is een segment geselecteerd waarin intern extreem veel expertise en potentieel is. Door middel van strategische sessies is een nieuw merk geboren inclusief de vormgeving, de beste presentatie van de product-content vastgesteld en het Online B2B businessmodel uitgedacht qua pricing, up & cross-sell en snelle productselectie. Door middel van een Paid & SEO-strategie en actieve campagnes met hoogwaardige inhoud creëren we een pull op eindgebruikers. Met als doel: het nummer 1 online platform in de markt voor schuur en slijpmiddelen.

Update 24 juli 2019:

In mei 2015 zijn wij live gegaan met deze B2B Magento website en sinds de start stapelen wij succes op succes. Vandaag de dag kan SlijpExpert.nl zich meten met de grote B2B webshops in Nederland in dit segment. Sterker nog: het platform is online marktleider in Nederland. Op dit moment wordt er hard gewerkt door de experts van SlijpExpert en Jelba om ook het succes internationaal verder te verzilveren.


Stap 2: Technologie

Gezien de snelle opmars van B2B e-commerce werken wij met een breed scala aan tooling om maximaal business te generen via diverse digitale kanalen. De connectie met een B2B PIM voor alle productdata maakt het mogelijk om snel stappen te maken in content-optimalisatie. Werkelijk alles wat er nodig is om online succesvol te zijn met een B2B webshop wordt ingezet. Denk hierbij aan marketing automation, SEO, SEA, feedmarketing et cetera. Wij maken het waar. Elke dag met de juiste technologie en mensen.


Stap 3: Uitvoering

Door de uitvoering van gerichte campagnes algemeen en op doelgroep niveau creëren we dagelijks meer online transacties via het eigen platform en de koppeling met andere marktplaatsen. Het creëren en toevoegen van content is een reguliere bezigheid waardoor we steeds beter gevonden worden door onze doelgroep. Video, beeld en tekst zijn de belangrijkste componenten. Door het continu analyseren van het gedrag van de websitebezoeker en optimaliseren van de website, gaan kopers steeds sneller door de funnel. Geweldig toch!

Resultaten om trots op te zijn

100% groei in aantal organische bezoekers
Sterk renderende Google Ads campagnes
Dagelijks toenemend aantal bestellingen via de B2B webshop
Dit wil ik ook, kom in contact