Transport en Logistiek Markt in beweging, ook online

Transport en logistiek

Logistiek managers, productieleiders, intern transport inkopers, heftruckchauffeurs, magazijn inrichters, warehouse-professionals, beladers, magazijn medewerkers. Wij weten wat ze zoeken, hoe ze denken en wat hun belangrijkste aankoopmotieven zijn. De producten van onze klanten zijn zonder uitzondering een cruciale oplossing om dingen sneller en veilig van A naar B te brengen. Veiligheid, techniek en robuustheid van de producten zijn essentieel. Het vindbaar maken van deze toegevoegde waarde online voor onze klanten, samen met het snel kunnen vinden of op maat samenstellen van de perfecte oplossing is de digitale sleutel voor succes.

Lees onze aanpak van bijvoorbeeld IndustrieleAanhangers.nl of Van Hooff Intern Transport en u ziet hoe zij succes realiseren in deze markt via digitale kanalen.

Online marketing in de Transport en Logistiek

Ook in deze sector is online marketing erg belangrijk. Vaak loopt deze sector toch achter op de digitalisering. Iets meer dan de helft van de Nederlandse transportbedrijven heeft een marketingafdeling en veel logistieke bedrijven hebben gemiddeld maar 1 fulltime marketing medewerker. Uit onderzoek blijkt dat 62% van de logistieke bedrijven de website het belangrijkste marketinginstrument vindt. Tijd voor actie dus!

Online marketing in andere B2B sectoren

Lees meer over de stand van zaken van  online marketing in de industrie, vind interessante informatie over online marketing in de bouw en installatie of ontdek wat de kansen zijn qua online marketing in de agrarische sector.

Bent u actief binnen een andere sector en benieuwd wat online marketing voor u kan betekenen? Neem gerust contact op.