Agrotechniek Vakmensen kijken met een specifieke blik

Agrotechniek

De agrarische sector is aan het veranderen. Denk aan de alsmaar toenemende regelgeving, de snelle technologische ontwikkelingen en de maatschappelijke roep om duurzaamheid. Dit biedt kansen voor bedrijven die actief zijn in de agrotechniek, bijvoorbeeld als toeleverancier. Maar hoe brengt u uw producten of diensten het beste onder de aandacht? Het antwoord is online! Boeren en tuinders oriënteren zich namelijk steeds meer via internet. B2B online marketing is dus cruciaal om in het vizier te komen bij kopers of verkopers.

Neem onze klant IWC International. Door gerichte B2B online marketingcampagnes brengt Jelba hun producten onder de aandacht bij de relevante doelgroep. We creëren een globaal bereik. Onze specialisten vertalen de Unique Selling Points (zoals het milieubewuste aspect van de producten) naar online content en campagnes. Dat slaagt omdat Jelba deze producten en de markt echt begrijpt. Jelba is dan ook specialist in B2B e-commerce, B2B leadgeneratie en B2B marketing. Wilt u ook meer leads creëren? Of internationaal groeien door de inzet van online? Dan maken wij graag kennis met u.

B2B Online Marketing in de agrotechniek

De Nederlandse agri-food sector zorgt voor 20% totale exportwaarde. Een belangrijk aandeel in de Nederlandse economie. Ook deze sector kan niet meer om digitaliserende processen heen. Voor agrotechnische bedrijven is het niet meer voldoende om enkel op de beurs te staan of traditioneel te adverteren. De B2B inkoper oriënteert zich namelijk in 95-98% van de gevallen online en daarom is online marketing in de agrotechniek erg belangrijk.

Online marketing in andere B2B sectoren

Lees meer over de stand van zaken van B2B online marketing in de logistiek en transport, vind interessante informatie over online marketing in de industrie of ontdek wat de kansen zijn qua online marketing in de bouw en installatie.

Bent u actief binnen een andere sector en benieuwd wat online marketing voor u kan betekenen? Neem gerust contact op.