Jelba wint voor 2e keer op rij FD Gazellen award

Laatste update 5 november 2020

Jelba staat wederom in de top-100 van de FD Gazellen Awards! Vorig jaar stond Jelba landelijk op plaats 28. De prijs wordt jaarlijks door het Financieel Dagblad uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Jelba is als B2B Online Specialist de marketingafdeling van mooie B2B bedrijven door het hele land. Omdat Jelba groeit, kunnen wij ook onze klanten online laten groeien.

Een award in een bijzondere tijd

Oprichters Bart Strijker en Arwen Obermeyer zijn blij met de prijs. “In een tijd waar de economie onder druk staat is het fijn om tot de groeibedrijven van Nederland te horen. De FD Gazelle Award 2020 gaat over de financiële cijfers 2016 t/m 2019. We weten allemaal dat 2020 een spannend jaar is. We zijn dus erg blij met deze waardering om voor de 2e keer op rij een FD Gazelle Award te winnen. We kijken ook uit naar de FD Gazelle Award 2021. Door corona is één ding nog zekerder geworden: ook in de van oudsher conservatieve markten gaat de digitalisering nu sneller dan ooit.” Ook volgend jaar zullen de specialisten van Jelba zich dus 100% inzetten om onze klanten (online) te laten groeien.

Jelba FD Gazellen

Uitslag winnaars op 19 november

Donderdag 19 november is de uitslag definitief bekend gemaakt. Dit keer via een online prijsuitreiking. Wilt u meer weten of bent u benieuwd naar onze digitale groeistrategie? Neem gerust contact op met onze experts!

 Volg onze LinkedIn bedrijfspagina en ontvang de B2B updates direct in uw feed.