Jelba genomineerd voor de FD Gazellen Awards

Jelba staat in de top-100 voor de FD Gazellen Awards. De FD Gazellen Awards zijn de prijzen die het Financieele Dagblad uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Maar hoe komt het nu dat Jelba zo succesvol is?

Geen woorden maar daden

Begin mei 2015 is Jelba opgericht. Ondertussen zijn wij uitgegroeid tot dé online specialist voor B2B bedrijven met  (op het moment van schrijven) 24 B2B Online Experts in Utrecht en eigen kantoren in Belgie en Duitsland.

In de B2B is een sterkte behoefte aan woorden, geen daden. Ondernemende B2B bedrijven hebben behoefte aan meer online business. Geen slap geouwehoer waarbij de Engelse marketingtermen je om de oren worden geslagen.

En dat is precies waar wij voor staan. Doen zit in ons DNA. Wij zijn gulzig naar business voor onze klanten. Wij realiseren dagelijks groei voor onze klanten, en dat wordt beloond. De oprichters vinden het ook te gek: ‘’Dit is een mooie beloning na 4,5 jaar keihard werken. Met onze visie laten we dus niet alleen onze klanten enorm groeien, maar ook Jelba zelf.’’

Afrekenen op resultaat

Voor Jelba is het resultaat het enige dat telt. In het begin was het best spannend om de traditionele uurtje factuurtje markt op zijn kop gaat zetten. Je moet het natuurlijk wel waarmaken. Zeker omdat ons verdienmodel voor een groot gedeelte variabel is. Daarom verwachten wij ook echt wat van onze klanten. Wij willen onze expertise, tijd en energie alleen investeren in bedrijven die ook echt maximaal willen en kunnen profiteren van de digitale kansen in B2B.

Uitslag regionale winnaars op 12 november 2019

De uitreiking van deze ondernemersprijs van het Financieele Dagblad was op 12 november 2019. Jelba heeft de begeerde Top 10 plek gehaald. Op naar de landelijke verkiezingen. Wij kijken ernaar uit en blijven ondertussen vooral doen wat we altijd doen. Leads, transacties en omzet realiseren voor onze klanten.

Uitslag landelijke winnaars op 21 november 2019

Tijdens deze bijeenkomst wordt de volledige FD Gazellen Top 100 bekendgemaakt. Jelba staat op plek 28. Voor meer informatie, klik hier. De jury bestaat uit Heleen Dura-Van Oord (oprichter van DQ&A Media Group en investeerder), Marcel Broersma (investeerder en oprichter van ‘bedrijvendokter’ Peak Value) en Kees de Jong (serieondernemer en initiatiefnemer van NLGroeit).

B2B Online Marketing bij Jelba

 Volg onze LinkedIn bedrijfspagina en ontvang de B2B updates direct in uw feed.