Agrarische sector Vakmensen kijken met een specifieke blik

Agrarische sector

Bedrijven actief in de agrarische sector krijgen steeds meer te maken maken met technologische ontwikkelingen in het productieproces. Daarnaast zien wij ook dat vraag- en aanbodzijde van deze sector zelf ook actief op het internet zoekt naar de beste producten en diensten. Om in het vizier te komen bij kopers of verkopers is het belang om hier gericht B2B online marketing op te voeren. Jelba is specialist in B2B e-commerce, B2B leadgeneratie en B2B marketing. Wilt u meer weten over het online gedrag van uw doelgroep in de agrarische sector? Of wilt u meer leads of internationaal groeien door de inzet van online? Dan maken wij graag kennis met u.

Online Marketing in de agrarische sector

De Nederlandse agri-food sector zorgt voor 20% totale exportwaarde. Een belangrijk aandeel in de Nederlandse economie. Ook deze sector kan niet meer om digitaliserende processen heen. De B2B inkoper oriënteert zich in 95-98% van de gevallen online en daarom is ook online marketing in de agrarische sector erg belangrijk.

Online marketing in andere B2B sectoren

Lees meer over de stand van zaken van online marketing in de logistiek en transport, vind interessante informatie over online marketing in de industrie of ontdek wat de kansen zijn qua online marketing in de bouw en installatie.

Bent u actief binnen een andere sector en benieuwd wat online marketing voor u kan betekenen? Neem gerust contact op.