Aan het woord “Met de toevoeging van een complete B2B marketingafdeling is de online zichtbaarheid van Detamo flink vergroot. Wij kunnen de bouw, techniek en metaal nu nog beter bedienen met vakkundig personeel.”
Niels Paardekooper Directeur

Detamo is technisch dienstverlener in onder andere de bouw, techniek en metaal. Al meer dan 20 jaar biedt Detamo personeel aan in verschillende branches. Belangrijk voor het bedrijf is het toevoegen van waarde aan de arbeidsmarkt. Om de online zichtbaarheid te vergroten koos Detamo voor een samenwerking met B2B Online Specialist, Jelba. Detamo heeft de online groeispurt gestart dankzij de inzet van nieuwe interessante content, goed geplande online marketingcampagnes en natuurlijk het prachtige nieuwe webdesign. En dat allemaal dankzij de B2B marketingafdeling van Jelba en de collega’s bij Detamo. In dit artikel leest u meer over deze prachtige samenwerking.


Stap 1: Digitale groeistrategie

Om nieuwe werknemers én opdrachtgevers te werven is het belangrijk dat Detamo bij de juiste mensen onder de aandacht komt. Met een frisse nieuwe en overzichtelijke website en een heel nieuw B2B marketingteam spreekt Detamo nu de juiste doelgroepen aan. Door meer zichtbaarheid op social media te creëren en met betaalde Google Ads en een uitgekiende SEO-strategie in de juiste zoekresultaten te verschijnen, weten nu steeds meer werkzoekenden en opdrachtgevers de website te vinden. Belangrijk hierbij is om de waarden van Detamo niet uit het oog te verliezen: professioneel en collegiaal.


Stap 2: Technologie

De nieuwe op maat gemaakte website is gebouwd in WordPress met integratie van het online recruitmentsysteem Otys. Hierdoor is het voor Detamo eenvoudig om nieuwe vacatures toe te voegen die automatisch op de verschillende vacaturewebsites komen. In het design van de website komt goed naar voren waar Detamo voor staat: Sterk in vakwerk. Steekwoorden zijn stoer, ruig en rauw, maar vooral: jezelf blijven. De website van Detamo is nu een compleet platform waar werknemers en werkgevers alle informatie kunnen vinden, van vacatures tot offertes. Of je nu al 20 jaar samenwerkt met Detamo, of net om de hoek komt kijken.


Stap 3: Uitvoering

Na de livegang van de website staat het werk natuurlijk niet stil. Het B2B Marketingteam werkt dagelijks hard aan de groei van het bedrijf. De werkzaamheden van het marketing team bestaan uit onder andere het up-to-date houden van de social media kanalen, het in de gaten houden van de Google Ads en het uitbreiden en optimaliseren van de website met nieuwe content. Ook e-mailmarketing en SEO-verrijking staan hoog op de agenda.

Resultaten om trots op te zijn

Maximaliseren van onze online kanalen
Gericht onder de aandacht bij de juiste B2B klant
Meer nieuwe klanten
Dit wil ik ook. Kom in contact